Andalucian Patio

For breakfast, drinks or just a lazy afternoon

Swimming pool

Swimming pool, heated in the winter period

Suites and family suites

The junior suites have jacuzzi, rain shower and kitchenette

White village Ojén

The beautiful Andalusia starts here, at about 10 minutes from the coast

La Posada del Angel

Relax in an authentic Spanish village

Hotell I andalusisk stil

La Posada del Angel

En litet hotell i andalusisk stil som består av 13 rum byggt runt en uteplats mitt i centrum av den vita byn Ojén. En 10-minuters bilresa från stranden och Marbella. Ojén ligger i anslutning till naturreservatet Sierra de las Nieves, med många vandrings-och utomhusmöjligheter. I området finns mer än 50 golfbanor. Uteplatsen, med dess vackra planteringar, är centrum i detta charmiga hotell med sina andalusiska och moriska inslag.

Alla rum är utrustade med badrum, luftkonditionering/ värme, satellit-TV och gratis WiFi. Vissa rum har en privat terrass. Superiorrum och juniorsviter har ett pentry med kylskåp och mikrovågsugn.

Hotellet har en uppvärmd pool som kan användas både på sommaren och vintern. Här finns även en andra uteplats med honesty bar och en solterrass.

uppvärmd pool Nära hotellet ligger det typiska andalusiska torget där man bland annat kan avnjuta härliga tapas. Runt kyrkan och fontänen finns gott om utrymme för avkoppling och här man kan se de spanska barnen leka.

“Casas ruralas”

Förutom hotellet finns två stugor till uthyrning, båda har takterasser och finns på två av byns små gator. Dessa omvandlas till “casas rurales”, men med vissa lyx, BBQ, Wi-Fi, etc. Gäster som bor här kan utnyttja faciliteterna (incheckning, information, pool osv) på hotellet, som ligger bara några minuters promenad bort, men man bor då bland spanjorerna.

Den första stugan är redan i bruk, den andra kommer till våren. Båda är ett trevligt komplement till den spanska  fincan, precis utanför byn, som redan går att hyra.

spanska  fincan Marbella

Intresserad?

Då ger vi gärna ytterligare information om dessa vistelser i Andalusien.