Op 20 minuten rijden van Ojén, AVENTURA AMAZONIA MARBELLA heeft een totaal van 83 uitdagingen in de bomen en 20 kabelbanen verdeeld over 6 avontuur circuits: Minikids, Kids, Explorador, Jungla, Aventura en Deportivo, en 3 training circuits. Volwassenen en grotere kinderen (vanaf 1.60 m lengte) kunnen glijden over de  langste kabelbaan, een verbazingwekkende 240 m. in lengte. Het Minikids gebied biedt avontuur, uitdagingen en een kabelbaan, voor kinderen vanaf de leeftijd van 4 tot 7 jaar, en dient ook als een crèche voor ouders die de circuits willen doen. Vanaf 6 jaar en 1.15 lengte kunnen kinderen deelnemen aan het Kids-circuit. Ook voor volwassenen zijn er uitdagende circuits.

3 uur avontuur:

Uw entreebewijs is geldig voor 3 uur, wat betekent dat u de circuits in die tijd kunt rond gaan zo vaak als u wilt. U start altijd met een kleine instructie en kunt daarna de circuits doorlopen die passen bij leeftijd en lengte. De lengte is bepalend en heeft te maken met de hoogte en derhalve bereikbaarheid van de touwen. Kinderen mogen afhankelijk van hun lengte sommige circuits alleen doorlopen, terwijl ze op de moeilijkere altijd moeten worden begeleid door een volwassene. 

Het park beschikt over een cafetaria, en er zijn picknicktafels. Er is een winkelcentrum met winkels en restaurants op slechts 100m. weg.
Het park is gelegen in het gebied dat bekend staat als Elviria (Marbella), in de buurt van de snelweg A7 (km 191). Doordat het park is gebouwd tussen de bomen biedt het ook op warme zomerdagen voldoende verkoeling. Bovendien ligt het park op 500 m van het strand.